Τετάρτη 2 Δεκεμβρίου 2009

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΗΝ ΑΡΜΑΝΙ ζητησε ο Ζοτς...



Την προσοχή των παικτών του στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο εφιστά ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, καθώς τονίζει ότι η προσεχής αντίπαλος του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα είναι σαφώς βελτιωμένη.

Ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, Ζέλικο Ομπράντοβιτς, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης για την αναμέτρηση της Πέμπτης (ΟΑΚΑ,7.00μ.μ, ΣΚΑΙ) κόντρα στην Αρμάνι Τζινς Μιλάνο, η οποία θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του δ΄ομίλου, τονίζοντας: «Πρέπει να παίξουμε σοβαρά και να ξεκινήσουμε το παιχνίδι από το... μηδέν. Εννοώ ότι πρέπει να ξεχάσουμε νίκη μας στο Μιλάνο, γιατί από τότε, η Αρμάνι Μιλάνο έχει βελτιώσει αισθητά την απόδοσή της και ήταν πολύ κοντά στην έκπληξη στο παιχνίδι με την Ρεάλ Μαδρίτης. Έπαιξαν εξαιρετικά, βρέθηκαν 10 πόντους μπροστά, έξι λεπτά πριν από το τέλος του αγώνα και αυτό αποτελεί μια προειδοποίηση για εμάς».

Από την πλευρά του ο διεθνής φόργουορντ των «πράσινων», Αντώνης Φώτσης, σημείωσε: «Τους κερδίσαμε στην έδρα τους στην πρεμιέρα μας στην Ευρωλίγκα, αλλά τώρα είναι μια άλλη... ιστορία. Η Αρμάνι Μιλάνο είναι μια καλή ομάδα και εμείς την αντιμετωπίζουμε αμέσως μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό, γι΄ αυτό θέλουμε να επιστρέψουμε στον ''δρόμο'' μας. Γνωρίζουμε τι πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε την νίκη και να ικανοποιήσουμε τους οπαδούς μας».

πηγη: www.gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου