Παρασκευή 4 Δεκεμβρίου 2009

Γαλατασαραι-Παναθηναικος 1-0

Κι ομως...δεν το αξιζαμε αυτο!
Τραγικη ειρωνεια? Ο καλυτερος μας παιχτης καταφερε να το βαλει μονος του για να χασουμε! Ο Ζιλμπερτο ηταν για αλλη μια φορα ο κορυφαιος της ομαδος μας αποδεικνυοντας οτι αξιζει αυτα τα λεφτα και οτι γραφει....στα παλια του τα παπουτσια οσα ακουστηκαν για αυτον περυσι του τυπου( περιπατητης, παλτο και τα γνωστα).
Μεχρι και πρεσσινγκ στον τερματοφυλακα εκανε ο αν8ρωπος την στιγμη που ο κυριος σισε φωναζε απο δω κι απο κει και εβγαινε μονιμως οφσαιντ.
Ο κυριος Τεν Κατε ομως θελησε να κανει αλχημειες για ακομα ενα παιχνιδι, θεωροντας την προκριση δεδομενη!
Που ηταν ο Σπυροπουλος χθες? Ο ARDA εκανε παρτυ χθες το βραδυ, συν αυτου ερχοταν και ο sabri και το εκαναν...χαμος!Και διαλεξε τον Δαρλα για αυτο το παιχνιδι, το παιδι που δεν ηθελε να δει καν το καλοκαιρι!
Ο Πετρο που ειναι τοσο καιρο? Ο τυπος ειναι παιχταρας!Νινης και Πετρο θα κανουν παταγο! Αλλα ο Τεν Κατε ειναι κολλημενος! Χρειαζεται ξεκουραση ο Djibril. οκ, θα τα δικαιολογησει τα χρηματα του, μην ανυσηχειτε, δεν ειναι λωποδυτης και το εχει αποδειξει!
Δεν υπηρχει παθος, ενταση, τσαμπουκας απο αυτη την ομαδα χθες!
Δεν ηταν ο ευρωπαιος παναθηναικος αυτος, ηταν ο περσινος παναθηναικος του πρωταθληματος. Μακαρι να θυμομασταν τις επιδρομες σε Βρεμη, Μιλανο και Βιγιαρεαλ.

Παμε γερα λοιπον για ενα comeback δυνατο που θα βουλωσει τα στοματα.
Ολοι μαζι με τον ΠΑΟ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου